Fluke 87V digitale multimeter

Als het gaat om multimeters, zijn alle elektriciens het erover eens dat de heilige graal een model van het kwaliteitsmerk Fluke is. Welke model nu de ultieme multimeter zou kunnen zijn, staat nog steeds ter discussie, maar degene met de meest talrijke functies, de beste nauwkeurigheid en meest interessante eigenschappen is de Fluke 87-V digitale multimeter. Het is de duurste multimeter op onze lijst, dus we raden u aan goed na te denken over de vraag hoeveel u maximaal wilt besteden aan een multimeter.

Volgens ons is dit model zeker zijn geld het geld waard, maar dit geldt alleen als u ook van plan bent om het maximale potentieel eruit te halen. Het heeft een auto-variërend systeem, maar u kunt ook overschakelen op handmatig als u dat fijner vindt. Het creëert een analoog staafdiagram die u kunt gebruiken om snel veranderende signalen te detecteren, waardoor het een nog betere keuze dan een analoge multimeter is voor deze specifieke situaties. Er zijn belangrijke 2 functies die de Fluke 87-V digitale multimeter onderscheiden van alle andere multimeters op de markt.

Een andere nuttige functie is het feit dat de multimeter metingen van 10A tot 20A gedurende 30 seconden per keer kan meten. Negatief is dat de multimeter piept als u de ingangenen verkeer selecteert. Terwijl een ervaren elektricien ze altijd correct kan instellen zonder problemen, hebben beginners hier soms nogal wat problemen mee. Kortom, als u op zoek bent naar een absolute topper in het multimeter segment, dan is de Fluke 87-V een zeer geschikte keuze!

Fluke 87-V digitale multimeter