Sinometer MAS345

De Sinometer MAS345 is een digitale multimeter met een inbegrepen computer interface. Dit instrument is ontwikkeld om alle aan alle gebruikelijke functies van een digitale multimeter tegemoet te komen. Het meet de spanning en ampère van zowel AC en DC categorieën. Het meet weerstand in ohm. Hiernaast kunt u de capaciteit en temperatuur uitlezen. Het werkt tevens voor het testen van diodes, transistors en continuïteit. Een briljante extra functie is de computer interface functie. Zo krijg u de mogelijkheid om de data op te slaan en deze op uw PC te analyseren.

Sinometer MAS345

Functies en Ranges

AC voltage ranges die beschikbaar zijn beschikbaar op deze multimeter zijn 4, 40, 400 en 750V. Dit met een variatie in de nauwkeurigheid van 1,2% tot 1,5%. Gelijkspanning geeft een aantal gelijkaardige reeksen, behalve de bovenste. Deze gaat tot 1000 V. Gelijkspanningsmeting geeft tevens een betere nauwkeurigheid die varieert van 0,5% tot 0,8%. Een andere vitale functie is ampèremeting. Er zijn 3 bereiken in het meten van zowel AC en DC-stromen. De overspanningen zijn 4mA, 400mA en 10A. De nauwkeurigheid is zelfs iets beter dan bij de spanningsmeting.

Deze multimeter kan ohm meten in zes reeksen, beginnend van 400 ohm en eindigend bij 40Mohms. Nauwkeurigheid voor de eerste vijf reeksen is 1,2% en die van de laatste is 3%. Het capaciteit meetinstrument heeft twee reeksen en de juistheid is ± 4,0%. U kunt een temperatuur zo hoog als 750 graden Celcius met dit instrument met een nauwkeurigheid van 3,0% meten. De Sinometer MAS345 is in staat om de continuïteit te testen met zoemer signaal. Het kan ook diodes en transistors testen.

Kenmerken

Deze Sinometer MAS345 beschikt over de volgende kenmerken

  • Auto range selectie
  • Overbelasting indicatie en bescherming
  • Overeenstemming met de IEC 1010 standaard
  • PC-interface digitale multimeter met 3 3/4 cijfers LCD-display, temperatuur en capaciteit meten
  • Auto ranges met zeer goede gevoeligheid, resolutie en nauwkeurigheid
  • 1 maand geld terug garantie en 1 jaar garantie

Dit elektronische hulpmiddel maakt het mogelijk om metingen en testen te verrichten met een aanvaardbare nauwkeurigheid. Het zwarte design ziet er stijlvol uit. Het pakket bevat het instrument, meetsnoeren, cd-rom, RS232-kabel en handleiding. De prijs is ook binnen het bereik van de meeste potentiële gebruikers.